Toertocht De Klimmende Règâhs brengt bijna 2500 euro op

Zondag 13 september vond alweer de vijfde editie van de toertocht voor Alpe d’HuZes en het Juliana Kinderziekenhuis plaats. Op deze warme nazomerdag brachten de enthousiaste deelnemers het prachtige bedrag van 2.480,31 euro bij elkaar. De Klimmende Règâhs steunen dit jaar de goede doelen Alpe d’HuZes, KWF en het Juliana Kinderziekenhuis en Stichting Den Haag-Texel.

Goede sfeer

Door een enthousiaste groep deelnemers werd er tien kilometer gewandeld of 25 kilometer lekker rustig gefietst. Voor de wat snellere mannen en vrouwen was er een toertocht van 65 en eentje van 85 kilometer. Onder begeleiding van de Règâhs werden mooie routes door het Groene Hart gefietst. De sfeer was gezellig en de deelnemers genoten van het mooie groene landschap.

Fotomoment

Bij hoofdsponsor COOP Ursuland in Den Haag gingen alle groepen nog even op de foto. Door de coronamaatregelen was er dit jaar geen groepsfoto met alle deelnemers. Dat werd met de 1,5 meter afstand toch een dingetje. Gelukkig ging dat met kleine groepjes wat beter, zodat iedereen nog een mooi aandenken heeft.

Lunch

Toen iedereen weer terugkwam bij De Viergang in Pijnacker stond daar een welverdiende lunch voor alle deelnemers klaar. Er werd nog even nagepraat en alweer met een schuin oog vooruitgekeken en vooral gehoopt op een wereld waar de strijd wordt gewonnen van corona én kanker.

Alle foto’s en filmpjes zijn terug te vinden op de Facebookpagina van De Klimmende Règâhs: https://www.facebook.com/DeKlimmendeRegahs

De bijgevoegde foto is van Esther Fotografeert.