Van der Valk Nootdorp krijgt er 50 kamers bij

Hotel Nootdorp dat gerund wordt door Ted van der Valk krijgt er binnenkort 50 kamers bij. Van der Valk is al langer bezig met plannen om een verdieping op het pand te bouwen om op die manier de capaciteit te vergroten. Hiervoor moesten de benodigde vergunningen natuurlijk wel aangevraagd worden. Gisteren stuurde het hotel de primeur de wereld in via Twitter: “PRIMEUR!!! Wij gaan uitbreiden met 50 luxe kamers en een heuse fitness en sauna. Volg ons voor meer nieuws!”

De website ‘mijnvalkhotel.nl’ speculeert op Twitter over ‘mogelijk’ een Casino in het pand van Hotel Nootdorp. Details over de plannen zijn nog niet bekend. Wel is bekend dat verschillende partijen in het afgelopen jaar de wens bij de gemeenteraad van Pijnacker-Nootdorp hebben uitgesproken om zich te vestigen aan de Gildeweg.

Hotel Nootdorp telt op dit moment 140 kamers en is gunstig geleden aan de A12, de A13 en de A4 en is gevestigd aan de Gildeweg in Nootdorp. Vanwege de ligging gebruiken veel ondernemers de plek voor zakelijke afspraken.