Veel aanmeldingen voor Beursvloer

De tweede Beursvloer die in Pijnacker-Nootdorp wordt gehouden trekt dit jaar nog meer bedrijven en maatschappelijke organisaties dan vorig jaar al het geval was. Tot maandag aan het eind van de ochtend waren er al 47 ondernemers die mee willen doen en 37 maatschappelijke instellingen. “De aanmeldingen kwamen laat op gang, want twee weken geleden zaten we nog maar op de helft van het huidige aantal”, zegt organisator Birgit Snelleman.

De Beursvloer wordt donderdag 27 oktober van 16.30 tot 19.30 uur gehouden in de aula van het buurtschap Crayenburch in Nootdorp. Maatschappelijk betrokken ondernemers proberen an een ‘match’ te maken met een of meer maatschappelijke organisaties die een bepaalde dienst nodig hebben of die baat hebben bij een vorm van samenwerking. Het streven is om in de tijd dat de Beursvloer open is, zoveel mogelijk van die ‘matches’ te maken.

Birgit Snelleman weet nu al dat er leuke matches aan zitten te komen. “Er zijn veel leuke aanbiedingen van bedrijven dit jaar. En we hopen dat met de ervaring van vorig jaar ook het ludieke karakter nog wat verder toeneemt, met uitdagende en actiegerichte aanbiedingen. Als ik de lijst tot nu toe zie, dan zitten daar inderdaad heel leuke dingen tussen.”

Een match kan bijvoorbeeld zijn dat een ontwerpbureau tegen een bepaalde tegenprestatie een nieuw logo ontwerpt voor een vereniging of stichting. Of een bedrijf die via een maatschappelijke organisatie een leuk uitje kan regelen voor zijn personeel. Contact tussen maatschappelijk betrokken ondernemers en instellingen die wel een steun in de rug kunnen gebruiken staat dus centraal. In die zin kun je de Beursvloer ook zien als een kort maar uiterst krachtig netwerkevenement.

Veel informatie is te vinden op de website van de Beursvloer. Aanmelden kan nog steeds.

Video van de Beursvloer in Pijnacker in 2015