Verkoop bedrijfsunits Pijnacker van start

Eind 2017 wordt op het bedrijventerrein Boezem Oost in Pijnacker gestart met de verkoop met de bouw van een tweede verzamelgebouw voor ondernemers. Het eerste gebouw werd volgens planning in juni opgeleverd en alle ruimtes zijn reeds verkocht.

Omdat ondernemers enthousiast waren over de opzet van de eerste units heeft vastgoedbedrijf van der Kooy gekozen voor een identiek project voor de bouw van het tweede pand. De kleinste unit is 60 vierkante meter groot. De grootste variant zal 130 vierkante meter zijn.

Het bedrijfsverzamelgebouw ligt centraal op het bedrijventerrein Boezem Oost in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Het grenst aan het bestaande bedrijventerrein Boezem West en ligt dichtbij de snelwegen A4, A12, A13 en A20. De Oostelijke Randweg, die eind 2017, begin 2018 gereed is, zorgt voor een directe verbinding tussen Boezem Oost en de N470/N471 – de belangrijkste verbindingswegen in de regio. Ook de randstadrail is op loopafstand. Busverbindingen zijn er richting Delft en Zoetermeer.