[VIDEO] Erehaag voor directeur Marcel Prins van Sint Jozefschool

Vrijdag 10 juli nam directeur Marcel Prins van de Sint Jozefschool na 20 jaar afscheid van de kinderen. Marcel gaat met pre-pensioen. Vanwege de corona-maatregelen kon het geplande afscheidsfeest niet doorgaan, maar de school heeft een ludiek alternatief bedacht om de directeur toch een mooie dag te bezorgen.

Afscheidstour in cabrio door erehaag van leerlingen en ouders
Marcel werdop door enkele collega’s meegenomen voor een lunch bij Eetcafe 1837 in de Dorpsstraat. Terwijl hij genoot van zijn lunch, stelden de kinderen en ouders van de Sint Jozefschool zich als verrassing op voor een enorme erehaag. Vanaf de kerk in de Dorpsstraat tot aan de kleuteringang van de school aan de Sportparkweg stonden de leerlingen aan de ene kant van de weg en de ouders op 1,5 m afstand van elkaar aan de andere kant. Uiteraard met de nodige vlaggetjes, toeters en ratels. na de lunch werd Marcel opgehaald bij het eetcafé met een cabriolet en begon zijn afscheidstour.

Omdoping Kleuterplein tot ’t Prinsenhofje
Aangekomen op school, werd Marcel meegenomen naar het kleuterplein voor een besloten receptie met collega’s en een aantal genodigden. Daar volgde nog een verrassing. Het kleuterplein is vernoemd naar Marcel en zal voortaan ’t Prinsenhofje heten. Het nieuwe naambordje werd op feestelijke wijze onthuld.