[VIDEO] Jumbo supermarkt Nootdorp heropend aan Paradeplein

Woensdagochtend is de Jumbo supermarkt van Ellen en Erwin Steendam aan het Paradeplein heropend na een grote verbouwing. De winkel is uitgebreid met flink wat extra vierkante meters. Ook zijn de paden breder gemaakt en het assortiment is vele malen groter geworden.

Feestelijke opening
De heropening werd groots gevierd op het Paradeplein. Bezoekers kregen een bloemetje en een lekker hapje bij binnenkomst. Veel nieuwsgierige klanten stonden al voor de opening voor de deur te wachten.

Dankbaar en kippenvel 
Pijnacker-Nootdorp.tv sprak met David Steendam en we vroegen hem wat er allemaal veranderd is. “Wat is er niet veranderd. We hebben een groter assortiment, een assortiment waar wij als Jumbofamilie echt trots op zijn. Ook is het pad hier bijna 3 meter breed. Op de vraag wat het met hem doet dat er zoveel mensen voor de opening zijn gekomen is hij heel kort: “Echt kippenvel dat zoveel mensen hier zijn. Het vuurwerk, de mensen, de verhalen, daar doen we het voor. Ik keek net om me heen. Dit is waarom ik in de supermarktbusiness zit. Klanten willen gastvrij en bourgondisch winkelen. Nu hebben we een winkel waar we ze dat kunnen geven.”

Extra winkel
De Jumbo is uitgebouwd met een extra winkelruimte die bij de oppervlakte van de supermarkt is getrokken. David: “Hema en Jumbo gingen samen en we hadden een leegstaand pand op het plein. Wij vonden dat als we één pand dat leegstaat weg kunnen krijgen dan moeten we dat doen. En we hadden er stiekem ook al wel van gedroomd om te groeien. Dat is nu gelukt.”

Bezoekers zijn heel enthousiast
De extra ruimte met brede paden valt de bezoekers direct op en de bloemen voor de bezoekers is voor velen een verrassing. Ook vertellen bezoekers aan onze verslaggever dat de versproducten zeer gewaardeerd worden.

Felicitaties namens college
Wethouder Marieke van Bijnen was aanwezig om de ondernemers te feliciteerden. Marieke: “Een goed gezond winkelcentrum is belangrijk voor Nootdorp. Het is goed voor de levendigheid en het trekt mensen aan.