[VIDEO] Stem op Cultura & Zo voor beste bibliotheek van Nederland

Het Bibliotheekblad organiseert elk jaar een verkiezing om de beste bibliotheek van Nederland te vinden. Hierbij draait het niet om grootte of hoe mooi een bibliotheek is, maar om de inhoud en het totaalconcept. En daarmee hoopt CulturA & Zo hoge ogen te gooien. Want CulturA & Zo is zoveel meer dan alleen een bibliotheek. In de theaterzaal zijn het gehele jaar allerlei voorstellingen geprogrammeerd. En de ballet- en muziekstudio’s worden gebruikt om leerlingen van alles te leren.

Cultureel kloppend hart
CulturA & Zo is echt een cultureel buurthuis waar iedereen zich thuis voelt, ook als je alleen een kopje koffie komt drinken of komt studeren of werken. CulturA & Zo heeft een filmpje ingediend bij de jury waarin te zien is hoe een dag in CulturA & Zo eruitziet. Het filmpje wordt muzikaal omlijst door een zelfgeschreven rap die gaat over de kracht van elkaar ontmoeten in een warme culturele huiskamer die voor iedereen lekker dichtbij is.

Nootdorpse bibliotheek genomineerd
Dit jaar is CulturA & Zo één van de vijf genomineerden. Het lijkt hen heel gaaf om te winnen en ze roepen daarom ook iedereen op om te stemmen. Dit kan van 1 t/m 22 oktober via bibliotheekblad.nl.