Virtueel lopen door toekomstige wijk Het Gildehof

Projectontwikkelaar De Maese Woningen start op zaterdag 25 november a.s. met de verkoop van 32 ruime eengezinswoningen in het project Het Gildehof. Dit bouwplan wordt gerealiseerd aan de Kruisweg in Nootdorp op het voormalige terrein van Arctic Koel- & Vrieshuis.

Variatie aan woningtypen en architectuur
Het Gildehof wordt een intieme woonbuurt met een variatie aan woningtypen en gevelmetselwerk in diverse kleurstellingen, fraai aangelegde woonstraten, ruimte voor groen en voldoende parkeerplaatsen. Het hart van de buurt wordt gevormd door een prachtig groen hof waar twee-onder-een kapwoningen omheen zijn gesitueerd. In de woonstraten komen charmante perkjes met bomen.

Duurzaam en energiezuinig
De woningen worden zeer duurzaam gebouwd en energiezuinig in gebruik door het toepassen van PV-panelen en een individuele warmtepomp. Het zijn de eerste nieuwbouwwoningen in de gemeente Pijnacker-Nootdorp die niet beschikken over een gasaansluiting. Op deze wijze leveren de woningen een bijdrage aan de energietransitie voor het verminderen van de uitstoot van koolstofdioxyde (CO2). Het ontwerp van de woningen voldoet nagenoeg aan de ambities van de Rijksoverheid op het gebied van bijna energieneutraal bouwen, waaraan alle nieuwbouw vanaf december 2021 dient te voldoen.

Viruteel lopen door de wijk
De feestelijke start verkoop wordt op de bouwlocatie georganiseerd in een feesttent. Geïnteresseerden kunnen niet alleen de brochure en de prijslijst in ontvangst nemen, maar ook al de woningen bekijken aan de hand van een maquette en een virtual reality tour. Medewerkers van de Rabobank vestiging Pijnacker zijn aanwezig voor het geven van financieel advies. Dijksman & Partners Woningmakelaars is de verkopende makelaar.