Het Voetlicht speelt het blijspel Laat mij maar Begaan! van Luuk van Wijk in Theater CulturA & Zo!

Het Voetlicht speelt weer op diverse dagen in maart een blijspel bij CulturA & Zo

Het verhaal
Marga Copaan is getrouwd met Michel en samen hebben ze een baby. Op het moment dat Marga trouwde met Michel stond tante Geraldina niet achter dit huwelijk. Volgens tante was Michel geen goede partij voor Marga. Echter Marga, een vrouw met een overvloed aan fantasie, heeft via brieven contact met een oude schoolvriendin die alles doorvertelt aan tante Geraldina. Marga heeft in de loop der jaren haar situatie met Michel veel beter voorgedaan dan dat het in werkelijkheid is. Zo hemelt ze Michel enorm op en hebben ze het financieel geweldig dankzij zijn goede baan. Ze hebben mooie spullen aangeschaft en ook personeel kunnen onderhouden, zoals een dienstmeisje en een butler.

Op visite
Dan meldt tante Geraldina dat ze op visite wil komen, vergezelt van haar achternichtje Fientje. De fantasie van Marga slaat op hol en samen met haar vriendin Ada trekt ze alles uit de kast om de situatie zoveel mogelijk te laten lijken op wat ze in haar brieven heeft geschreven. Michel voelt weinig voor de capriolen van zijn echtgenote, maar zij weet haar zin door te drijven en hem deelgenoot te maken van de komedie!

Data en aanvang
Deze voorstelling is te zien in theater CulturA  & Zo, Dorpsstraat 7 in Nootdorp  en wel op 13 maart, 14 maart, 20 maart en 21 maart om 20:00 uur en op zondagmiddag 22 maart is er een matinee  om 14:00 uur.

Tickets
Tickets kunt u reserveren via www.hetvoetlicht.com of in theater CulturA & Zo  (015 310 5251). Toegangsprijs € 12,- en voor CJP/65+ en donateurs € 11,-.  De toegangsprijs is inclusief ticketkosten en een pauzedrankje tijdens de voorstelling.