Voorlichting over duizeligheid en evenwicht

Veel mensen hebben wel eens last van duizeligheid. De één overkomt het af en toe een keer, maar voor de ander staat het leven letterlijk en figuurlijk op zijn kop. Daarnaast zorgen duizeligheid en evenwichtsproblemen voor een groot deel van de valpartijen binnen- en buitenshuis.

In veel gevallen kunnen de klachten door een behandeling van de fysiotherapeut sterk worden verminderd. Hoe dat werkt en hoe het evenwichtssysteem in elkaar zit, daarover gaat de informatiemiddag die de fysiotherapeuten Ron van der Weide en Alex Verloop op dinsdag 4 april geven in welzijnscentrum Keijzershof. Onder het motto ‘Stevig op de benen’ vertellen ze wat de verschillende oorzaken van duizeligheid kunnen zijn en wat je er aan kunt doen.

De bijeenkomst wordt gehouden van twee tot vier uur ’s middags. Het welzijnscentrum zit aan de Floralaan 102 in Pijnacker. Aanmelden kan bij het kantoor van het welzijnscentrum, via 015-3692812 of via dit mailadres. .De lezing is gratis, u betaalt alleen voor de consumpties.