Vrijwilliger voor organisatie Alzheimer Trefpunt

Swop zoekt een vrijwilliger ter versterking van de Werkgroep Alzheimer Trefpunt. Het Alzheimer Trefpunt is een maandelijks ontmoetingsmoment voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Dit vindt afwisselend plaats in Pijnacker en Nootdorp.

Regelneef

De werkgroepvrijwilliger vervult een coördinerende functie. Zijn of haar taken zijn meedenken over de planning en organisatie, faciliteren van gastsprekers en het in goede banen leiden van de Trefpunt-bijeenkomsten. De Trefpunten en werkgroepvergaderingen zijn op vaste tijden; de andere taken zijn flexibel en naar eigen inzicht in te delen. Het gaat om een nieuwe vrijwilligersfunctie, die nog kan groeien in werkzaamheden.

Sociaal

De SWOP zoekt een vrijwilliger met een sociaal hart die goed kan regelen en overzicht kan houden. Het is voor deze vrijwilligersfunctie belangrijk dat je handig bent op de computer en gemakkelijk oplossingen kunt bedenken als een situatie daar om vraagt.

Meer weten of aanmelden? Neem contact op met sociaal werker Jacob-Jan Koedoot van de SWOP via 06-118 53 497 of jacob-jan.koedoot@swop.nl