Wandelen voor HOF Delfgauw

Wandelen voor het goede doel! Op 5, 6 en 10 juni heeft De Lionsclub Dames van Oostland weer een aantal mooie tochten zelf uitgezet en gepland. En dit jaar gaat de opbrengst naar HOF Delfgauw. HOF staat voor House Of Friends.

Wat is het?
HOF Delfgauw is een huis voor (jong) volwassenen met een beperking, opgezet door een groep ouders. Misschien heb je er al over gehoord, want de bouw is al gestart. In de HOF Delfgauw heeft iedereen een eigen appartement en er zijn ook gezamenlijke ruimtes die ingericht moeten worden, waaronder de tuin. Afhankelijk van de opbrengst van de fietstocht wordt er een loungeset en eventueel andere inrichting voor de tuin gesponsord.

Routes voor iedereen
De routes die zijn uitgezet door leden van Lionsclub Dames van Oostland zijn dit jaar 12, 25 en 40 km. De route van 12 km is behalve voor fietsers ook geschikt voor fietsende kinderen, duo fietsen en scootmobiels. Er is dus voor iedereen en elk vervoersmiddel (geschikt voor op het fietspad) een gepaste route. De routes van 25 en 40 km gaan ook langs HOF Delfgauw.

Hond is welkom
Daarnaast is er ook nog een erg leuke route van 13,5 kilometer voor wandelaars die ook erg leuk en geschikt is voor mensen met een hond. Niet alleen mogen de honden op de hele route mee, ook zijn er in de route diverse losloopgebieden opgenomen.

Doe mee
Wil je ook meefietsen of wandelen met Lionsclub Dames van Oostland voor HOF Delfgauw? Zet dan een van de data 5, 6 en 10 juni in je agenda om een van deze unieke routes te rijden. Volg de media (facebook, instagram of de website http://www.damesvanoostland.lions.nl) voor inschrijving.