De Week van het Geld in Pijnacker-Nootdorp staat voor de deur

Van 22 tot en met 26 maart is het de Week van het Geld. In die week is er volop aandacht voor activiteiten rondom het thema geld. Velen zullen in deze tijd vragen hebben: Kom ik straks nog rond? Hou ik mijn baan? Wat gaan de aandelen en huizenprijzen doen? Speciaal voor de inwoners van Pijnacker-Nootdorp geeft Marieke Henselmans, bekend van het tv-programma ‘Geen cent te makken’, een online lezing!

Voordelen van besparen

Marieke zal als besparingsdeskundige de meest genoemde voordelen van besparen bespreken, je uitdagen om een crisistest te doen en oefeningen geven om je voor te bereiden op een geld crisis. Of je nu zzp’er, babyboomer, klein of grootverdiener bent, voor iedereen is deze interactieve lezing meer dan interessant! De lezing vindt online plaats op dinsdag 23 maart en voor de eerste 40 aanmeldingen ligt er een toffe crisis scheurkalender klaar!

Een dubbeltje op zijn kant

Naast Marieke Henselmans staat dit jaar ook een interactieve webinar van Eef van Opdorp (bekend van ‘een dubbeltje op zijn kant’) gepland op donderdag 25 maart. Ouders zijn wandelend voorbeeld volgens haar. “Kinderen die van jongs af aan thuis leren hoe ze goed met geld om kunnen gaan zijn later gelukkiger. Ze hebben hun financiën beter op orde, sparen meer, delen meer en komen veel minder in de financiële problemen,” zegt Eef van Opdorp.
Onder de actieve deelnemers van het webinar worden 2 exemplaren van het boek Pubers&Poen verloot.

Initiatiefnemers

De Week van het Geld Pijnacker-Nootdorp is een initiatief van SBJ SamenSterk (Stichting Welzijn en Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp (SWOP), Bibliotheek Oostland en het Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland en wordt samen georganiseerd met Schuldhulpmaatje, Humanitas, Doel GGZ, KerkenZorg en de Schuldhulpverlening van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. De Week van het Geld Pijnacker-Nootdorp wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds1818.

Kijk ook eens op: https://www.weekvanhetgeld.nl/