Week van de gezondheid: G-Recreatie verzorgd handboogschieten bij Ipse – De Bruggen

“G- Handboogschieten” of handboogschieten op je eigen niveau. Het leven kan best wel eens lastig zijn als je autisme of een aandachts- en concentratiestoornis hebt. Of je nu een lichamelijke of geestelijke beperking hebt, je hebt vaak een extra uitdaging wanneer je graag sport.

Uitdagende en sportieve activiteiten
Ipse – de Bruggen biedt uitdagende, sportieve activiteiten, begeleidt door een goed gekwalificeerde docent en/-of trainer van G-Recratie. Dennis Groen vertelt hierover: “We leveren graag een substantiële bijdrage aan de ontwikkeling van motorische en mentale vaardigheden. Wij hanteren een gedisciplineerde werkwijze, hebben op diverse vlakken ruime ervaring opgebouwd en zijn altijd enthousiast om les en begeleiding te geven.”

Week van de gezondheid
Komende week is het de week van de gezondheid. Ook bij Ipse – de Bruggen vinden de begeleiders het van belang om met de cliënten te sporten en hanteren ze een gezonde leefstijl. Voeding is van essentieel belang als bouwstof voor onder andere spieren, botten en zenuwen. Beweging is noodzaak om niet stram en stijf te worden. Door middel van sport en een gezonde voedingswijze proberen zij cliënten zo gezond mogelijk te houden

Proefles handboogschieten
Met het oog op de “Week van de gezonde leefstijl”, speciaal voor de inwoners van Pijnacker-Nootdorp, biedt Ipse – de Bruggen  een proefles handboogschieten aan, verzorgd door G-Recreatie. Sporters met een beperking krijgen bij G-recreatie goede en vakkundige begeleiding. Deze zorgen ervoor dat je ondanks je beperking kunt genieten van het beoefenen van de handboogsport.

Datum en tijden:
Op 17 juni zijn er twee tijdsblokken waarvoor u kunt aanmelden.

Blok 1: 17.30 – 18.15 uur
Blok 2: 18.15 – 19.00 uur

Locatie:
Gymzaal Bewegingscentrum Ipse de Bruggen
Brasserskade 4
2631 NC Nootdorp

Voor deze proefles geldt een eigen bijdrage van € 10,00.

Mocht je het leuk vinden om door te gaan met de handboogsport, kan je aansluiten bij de beginnerscursus.

Meer informatie over handbooschieten vind je op de website van G-Recreatie
Aanmelden voor deze cursus of vragen over deze cursus, neem dan contact op via info@g-recreatie.nl of informeer bij Ipse de Brugge