De week van de mantelzorg is van start gegaan met Wethouder Hanneke van de Gevel

De week van de mantelzorg is van start gegaan en Wethouder Hanneke van de Gevel met in haar portefeuille, sociaal domein, jeugd en jongeren, ouderenzorg, gezondheidszorg, Participatiewet jeugdzorg. De juiste persoon dan ook, om deze week te openen.  De mantelzorgers waren uitgenodigd in De Brede Hoek.

Schrijfsters Boek
Hanneke van de Gevel opende deze week met het in ontvangst nemen van een prachtig boek, Klein geluk. Speciaal geschreven voor de mantelzorger door Maria Grijpma en Inge Jager.

Uitdelen
De Wethouder deelde het kleurrijke  boek ook uit aan de deelnemers van de Workshop Klein geluk voor mantelzorgers. De leuke spontane workshop kon beginnen maar eerst nog even  een woordje van de organisatie, die hebben bergen verzet om wederom een mooie week te verzorgen voor de mantelzorgers en zo als ze zelf zeggen, een week als  bedankje!

Organisatie
Dit al van Gemeente  Pijnacker /Nootdorp,  Bureau Mantelzorg en ondersteuning , jongeren werk en Bibliotheek Oostland.

Workshop
De Workshop was licht en vrolijk , was nuttig en inspirerend en laagdrempelig, een mooi cadeau voor mantelzorgers. Een fijne sfeer om met elkaar dingen te beluisteren en te bespreken. Een fijne ochtend.