Een week om te genieten en te ontspannen voor de mantelzorgers uit Pijnacker/Nootdorp

Week van de Mantelzorg  4 november tot met 11 november 2017

Wel alleen voor de ingeschreven  mantelzorgers  van Bureau Mantelzorg Ondersteuning !

Een week vol activiteiten om waardering uit te spreken voor mantelzorgers uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Een sterke samenleving kan niet zonder de kracht van mantelzorgers, mensen die voor elkaar klaar staan. In de week van de mantelzorg krijgen mantelzorgers de gelegenheid om even iets anders te doen dan zorgen  “De mantelzorger centraal “

Zorgt u voor een chronisch zieke partner?  Voor een gehandicapt kind?  Voor uw hulpbehoevende moeder of vader? Voor een goede buur, vriend of vriendin? Mensen die onbetaald en langdurig voor een ander zorgen worden mantelzorger(s) genoemd.  Nog niet ingeschreven bij Bureau Mantelzorg Ondersteuning ?

Ga dan even langs De Schakelaar en laat je inschrijven.

Mr. Dr. van den Helmlaan 11 2641 DE Pijnacker Tel. 015 – 3692812

Uw consulente: Francis Bennis info@mantelzorgpijnacker-nootdorp.nl

Altijd handig maar voor de mantelzorgers die wel ingeschreven staat begint dus hun week van even ontspanning en verwennerij !

Da aftrap is Zaterdag 4 november  14.30-15.30 uur het ontspannen uurtje voor mantelzorgers gaat beginnen in het  Huis van Rie Koningin Wilhelminastraat 5, 2631 CW Nootdorp

Verhalenverteller bij Huis van Rie

De mensen van de Vertelkring Delft zijn enthousiaste vertellers. Laat je lekker meeslepen door een verhaal over andere culturen, over vroeger of een persoonlijk verhaal. Luisteraars zijn vaak aangenaam verrast. Een momentje van pure ontspanning.