De Wereld rond in een leunstoel

“Wie verre reizen maakt kan veel verhalen”, zegt het spreekwoord. Maar wie veel verhalen kent… die kan reizen vanuit een luie stoel! Nestel je een uurtje in één van de bankjes bij CulturA & Zo, en zwerf met verhalenverteller Janneke Tanja de wereld over. Al vertellend kan ze je meenemen naar Rusland – waar een Tsarina te voet het land doorkruist om haar man te redden. Of naar Afrika, waar een blinde man feilloos de weg door het woud weet. Naar Polen, waar een man op reis ging om een schat te vinden…

Al meer dan 20 jaar verhalen
Janneke Tanja vertelt al meer dan 20 jaar verhalen. Soms doldwaas, soms super serieus, teder en intiem maar ook gróóts en meeslepend. Ze kan je in een verhaal van 5 minuten laten schateren of huiveren, maar je ook anderhalf uur ademloos aan je stoel gekluisterd houden. Voor deze avond neemt ze uit haar collectie verhalen mee waarin gereisd wordt. Soms de halve wereld over, soms maar net uit zicht van de voordeur – maar ook daar zijn avonturen te beleven!

Meer informatie en aanvang
Alle verhalen zijn geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf een jaar of 10. Van 20.00 – 21.00 uur. Kaartjes zijn voor 5 euro te koop bij (de website van) CulturA & Zo.
Maandag 17 augustus vanaf 20.00 uur