Werkzaamheden N470

Op vrijdagavond 10 januari 2020 werkt Boskalis op de N470 bij Delfgauw aan de voorbereidingen om de laatste rijstrook van de nieuwe kruising bij Emerald te realiseren. Op vrijdag 10 januari wordt tussen 20.00 uur en 06.00 uur het verkeer in zowel de richting Delft als richting Pijnacker naar één rijstrook teruggebracht. Het is tijdens deze werkzaamheden niet mogelijk om vanuit Pijnacker linksaf bedrijvenpark Ruyven op te rijden. Alle overige richtingen blijven toegankelijk. U bereikt bedrijvenpark Ruyven door een ronde over het Kruithuisplein te rijden.

Fietstunnel afgesloten
Vanaf maandag 13 januari tot en met 28 februari 2020 is de fietstunnel afgesloten vanwege werkzaamheden. De omleiding voor fietsers loopt via de Zuideindseweg. De omleiding staat met borden aangegeven. Deze route is maximaal 7 minuten langer.

meer informatie
Wilt u op de hoogte blijven van alle afsluitingen, download dan de BouwApp op uw telefoon. Of kijk op www.n470geeftenergie.nl. Heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager van Boskalis via de BouwApp of via: OmgevingN470@boskalis.com.