Wethouder zet Ruud Overes in de bloemen

Wethouder Peter Hennevanger zette Ruud Overes in de bloemen

Wethouder Peter Hennevanger zette zaterdag Ruud Overes in de bloemen, na diens 10.000 km tocht op zijn ligfiets naar Athene, om geld in te zamelen voor onderzoek naar Parkinson, is hij eindelijk weer thuis. Daar was Tirza Overes ontzettend blij om maar bovenal ook trots op hem. Peter Hennevanger ontving hem zaterdag om 13 uur in sporthal De Viergang in Pijnacker. Uitspraak van RuudVrede betekent wat mij betreft ook dat grote bedrijven hun verantwoordelijkheid nemen tegenover de bevolking. Twee voorbeelden:A. Shell mag olie verkopen als het ook meehelpt te onderzoeken hoe milieu vervuiling te voorkomen.B. Pfizer mag geld verdienen aan pillen maken maar moet ook zorgen voor basis research die er uiteindelijk toe leidt dat de desbetreffende ziekte de wereld uit gaat.

Geplaatst door Pijnacker-Nootdorp.tv – Feel Good Radio op Zaterdag 13 oktober 2018

Wethouder Peter Hennevanger zette zaterdag  Ruud Overes in de bloemen, na diens 10.000 km tocht op zijn ligfiets naar Athene, om geld in te zamelen voor onderzoek naar Parkinson, is hij eindelijk weer thuis. Daar was Tirza Overes ontzettend blij om maar bovenal ook trots op hem. Peter Hennevanger ontving hem zaterdag om 13 uur in sporthal De Viergang in Pijnacker.  Neem eens een kijkje bij Parkinson 2 beat

Uitspraak van Ruud

Vrede betekent wat mij betreft ook dat grote bedrijven hun verantwoordelijkheid nemen tegenover de bevolking. Twee voorbeelden:

  1. Shell mag olie verkopen als het ook meehelpt te onderzoeken hoe milieu vervuiling te voorkomen.
  2. Pfizer mag geld verdienen aan pillen maken maar moet ook zorgen voor basis research die er uiteindelijk toe leidt dat de desbetreffende ziekte de wereld uit gaat.