Zaterdag 15 Juni: Dag van de bouw

Komt u zaterdag 15 juni ook langs in Ackerswoude tijdens de Dag van de Bouw? Van 11.00 tot 13.00 uur is het Infocentrum aan de Monnikenweg 2 open. Hier kunt u de maquette bekijken of stap in het treintje voor een rondje door de wijk!

Met de trein door Ackerswoude

Ackerswoude is een gewilde wijk. De laatste jaren is de bouw van dit stukje nieuw Pijnacker in volle gang. Het team van Ackerswoude neemt u zaterdag graag mee langs de diverse bouwlocaties om de sfeer te proeven van de nieuwbouwwijk met haar karakteristieke woningen. Tot nu toe zijn al ruim 400 woningen opgeleverd en zijn er circa 200 woningen in aanbouw en ongeveer 200 woningen in bouwvoorbereiding of verkoop. De al opgeleverde fases laten zien dat dit een heel bijzonder stuk van Pijnacker wordt.

Kom langs en proef de sfeer

Het informatiecentrum aan de Monnikenweg 2 in Pijnacker is open van 11.00 tot 13.00 uur. Hier kunt u de maquette bekijken en meer informatie ontvangen over wonen in Landrijk. Stap daarna in het treintje die u langs de verschillende projecten rijdt. Of neem de plattegrond van de wijk mee en wandel zelf op uw gemak door Ackerswoude.

Als het infocentrum gesloten is, kunt u trouwens altijd een plattegrondje pakken uit het postvakje naast de ingang. En natuurlijk is online de interactieve overzichtskaart te bekijken via www.ackerswoude.nl

U bent op zaterdag 15 juni a.s. van 11:00 tot 13:00 uur van harte welkom in Ackerswoude!

Meer informatie over de Dag van de Bouw op www.dagvandebouw.nl

Logo Dag van de bouw 15 juni 2019