Zaterdag 16 november in De Trucker: The Shavers & The Dan The D

De Trucker heeft een geweldige dubbel act geboekt voor deze avond: de Try-Out voor het reunieconcert van de Shavers in Paradiso en old time Trucker favorite The Dan the D aka Dan Donovan. De plaatjes worden deze avond gedraaid door DJ’s Dan Diddley & Dizzy Miss Lizzy. Kaarten zijn online verkrijgbaar voor slechts €12,50 (en wat servicekosten etc) www.detrucker.nl/tickets .

The Shavers
The Shavers bereiden zich voor op een glorieus reunieconcert in Paradiso eind december. 8 jaar nadat de band in 2011 uit elkaar ging na het overlijden van gitarist Cock de Jong. The Shavers waren vanaf 1996 een begrip in de undergroundscene met hun nederlandstalige surfpunk. Nummers als ‘Halvarine (gadverdamme)’ en ‘Drinken, drinken, drinken’ zijn uitgegroeid tot klassiekers. Naast frontman Johannes de Boom en drummer Theo de Jong zal Eg de Jong(zoon van Theo) het gitaarwerk voor z’n rekening nemen.

The Dan the D
The Dan the D. Al decennia een vaste gast in de Trucker en ook dit keer komt hij zijn nieuwste materiaal laten horen. Dit nieuwe materiaal is tot stand gekomen op de legendarische Rancho de La Luna in de Calefornische Mojave desert. Dan is in 2017 uitgenodigd door eigenaar Dave Catching (Queens of the Stoneage, Eagles of Death Metal) om opnamen te komen maken. Rancho de la Luna is de mytische plek waar Dan’s helden als Iggy Pop, Mark Lanegan en Josh Homme regelmatig te vinden zijn om opnames te maken.

Aanvang en locatie:
Aanvang van deze avond is 20:30 uur
De Trucker
Stationstraat 34 in Pijnacker