Zaterdag 21 september: Taptoe op het Raadhuisplein in Pijnacker

Op zaterdag 21 september organiseert Muziekvereniging Haaglanden Pijnacker-Nootdorp de jaarlijkse taptoe op het Raadhuisplein te Pijnacker. De taptoe start om 14.30 uur en wordt voorafgegaan door een korte streetparade (op eigen muziek) waaraan alle korpsen deelnemen. De streetparade begind aan om 14.10 uur.

De streetparade en taptoe
De streetparade begint bij het CJMG gebouw over de Kerkweg en gaat via het Emmapark (het stuk tussen de Kerkweg en Julianalaan) naar het Raadhuisplein. Aan de streetparade en de taptoe nemen de volgende showbands deel:
– Jong Haaglanden en Show-& Marchingband Haaglanden
– Show- en Drumfanfare Duindorp
– Drum- & Showband “Dice Musica ’83”
– Showkorps Excelsior Delft
– Show-& Marchingband Haaglanden

Muziekvereniging Haaglanden
“Muziekvereniging Haaglanden” bestaat vanaf 2000, door een fusie van Drumfanfare Excelsior Pijnacker met de Holland Promotion Band. Bij Haaglanden kunt u muziek zelf beleven, als toeschouwer van een van onze optredens, als trotse ouder van een van de jeugdleden of natuurlijk door het zelf bespelen van een instrument. Het volwassen orkest heet Show- & Marchingband Haaglanden en verzorgt jaarlijks vele optredens bij taptoes en evenementen als avondvierdaagsen en bloemencorso’s. Een orkest van ongeveer 30 enthousiaste mensen tussen de 16 en 60 jaar oud. Voor meer informatie klikt u hier.

Locatie en aanvang
Zaterdag 21 september
Streetparade start 14.10 uur bij het CJMV gebouw aan de Kerkweg
Aanvang Taptoe 14.30 uur op het Raadhuisplein