Zaterdag 28 september vanaf 15.00 uur: Dichter bij de Trucker

Zaterdag 28 oktober opent De Trucker voor het eerst de deuren tijdens De Verbeelding. Het cultureel centrum DeTrucker aan de Stationsstraat 34 in Pijnacker is het decor voor een interessante ontmoeting tussen tal van bekende en onbekende dichters en singer-songwriters uit de regio Oostland en daarbuiten.

Dichter bij de Trucker
Op het podium van de ´blauwe bunker´ waar normaal gesproken popgroepen optreden, verzorgen zij tussen 15.00 uur en 18.00 uur een drie uur durend uniek programma: Dichter bij De Trucker. Daarin komen diverse vormen van de dichtkunst aan bod. Daarnaast wordt een aantal verschillende muziekgenres gepresenteerd, die naadloos aansluiten bij de woordkunst.

Poëzie in een stroomversnelling
Door het enthousiasme van dichter en organisator Jeroen den Harder – bekend van de succesvolle dichtbundel Alles op z´n plek – is de ontwikkeling van de poëzie in Pijnacker/Nootdorp inmiddels in een stroomverstelling geraakt. Steeds meer dichters melden zich om uit eigen werk voor te dragen. Voor hen is de poëzieavond Tante Boefie gaat literair – een idee van Jeroen den Harder – een belangrijk podium geworden. Er is zelfs een wachtlijst.

Samenwerking poëziemiddag
Tijdens de poëziemiddag in De Trucker, die in samenwerking met De Verbeelding en het poppodium wordt georganiseerd, treden onder anderen de Pijnacker-dichters Jeroen den Harder en Arie ´Emmaparker´ van Driel op. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Fleur Bonnewits (bekend van de band Left in Suspense) en Raquel Benito Martin

Een evenement dat je niet mag missen: De thuisblijvers krijgen ongelijk!

Tijd en locatie
De Trucker
Stationstraat 34
2641 GM  Pijnacker

Van 15.00 uur tot 18.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur)

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jeroen den Harder: 06 25000715 of jeroendenharder@gmail.com