Zeventien voorstellingen in nieuwe seizoen van Theater Cultura

De voorverkoop voor het nieuwe theaterseizoen vanaf september is begonnen, meldt Theater CulturA in Nootdorp. De Règâhs tekenen voor de eerste voorstelling, op 16 september. De bekende Haagse theatergroep bestaat tien jaar, en het wordt dus een soort jubileumvoorstelling met ‘de Bes-Tof de Règâhs’.

Het programma van CulturA voor het seizoen 2017/2018 is weer bescheiden, met voorlopig zeventien verschillende voorstellingen, waarvan er enkele worden herhaald, maar er zitten wel weer leuke theateravonden tussen. Met cabaret (Javier Guzman, Kees van Amstel, Sjaak Bral, Dirk Scheele, Marjolijn van Kooten), kindervoorstellingen (Dikkie Dik en de taart) en natuurlijk ook de voorstellingen van de eigen Nootdorpse toneelvereniging Het Voetlicht en Kinto.

Informatie over het volledige programma is te vinden op de website van het theater. Daar zijn alle kaarten ook te bestellen. Voordeel: bij zo’n klein theater als dit zijn ze vaak aanzienlijk goedkoper dan in de grote theaters in Den Haag of elders.

(Foto: In september in CulturA: het jubileumprogramma van de Règâhs.)