Informatieavonden digitale belastingaangifte

Mensen die hulp nodig hebben bij de digitale belastingaangifte kunnen op maandag 12 en donderdag 15 maart terecht in de Bibliotheek voor twee informatieavonden digitale belastingaangifte. Deze service is gratis en wordt georganiseerd samen met verschillende welzijnsorganisaties.

15 maart – Pijnacker
Donderdag 15 maart, aanvang 19.00 uur, kun je terecht bij locatie Pijnacker, Julianalaan 47. Deze avond wordt georganiseerd door de ondersteuners van de formulierenbrigade van de SWOP, Humanitas Pijnacker-Nootdorp, Jeugd- en Jongerenwerk Pijnacker-Nootdorp en de bibliotheek en gaat van start met een algemene introductie over de belastingaangifte over het jaar 2017. Daarna kun je kiezen uit drie onderwerpen: jongeren en de belasting, eigen huis en de belasting of zorg en de belasting.

Aanmelden
De entree voor beide avonden is gratis. Aanmelden vooraf is wel noodzakelijk, dat kan via volwassenen@bibliotheekoostland.nl, graag voor 15 maart.

Zelf aangifte doen in de Bibliotheek
Wie zelf aangifte of een aanvraag wil doen, kan hiervoor gebruikmaken van de gratis faciliteiten in de Bibliotheek Oostland. De Bibliotheek heeft computers beschikbaar om zelfstandig aan de slag te gaan. Bibliotheekmedewerkers kunnen algemene hulp verlenen bij problemen, bijvoorbeeld als de computer niet goed werkt.