Feel Good TV voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp


Feel Good TV is het televisiekanaal voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Via dit kanaal worden nieuwsvideo’s uit Pijnacker-Nootdorp en de regio uitgezonden en lees je dagelijks het laatste nieuws van onze redactie. Via Feel Good TV zenden we diverse programma’s uit voor verschillende doelgroepen uit Pijnacker-Nootdorp en de habitatregio 070. Sport, cultuur, amusement, nieuws en actualiteiten komen dagelijks aan bod op de zender.

Dit concept past naast onze ambities ook perfect in het plaatje van de brancheorganisatie NLPO en VNG die stimuleren om kijkers uit Pijnacker-Nootdorp te betrekken bij de lokale samenleving en daarbij de natuurlijke habitat in acht te nemen.

Jouw reportage op Feel Good TV
Organiseer je een evenement of heb je nieuws voor onze redactie waar onze cameramensen zeker bij moeten zijn? Neem dan contact met ons op door het contactformulier op de site in te vullen. We kunnen niets beloven, maar we proberen met onze passie voor het lokale nieuws op zoveel mogelijk evenementen en nieuwsmomenten te zijn zodat we dit kunnen delen met de inwoners van Pijnacker-Nootdorp. Op deze manier groeien we als nieuwsplatform voor Pijnacker-Nootdorp nog verder door. Feel Good TV is televisie voor en door de inwoner van Pijnacker-Nootdorp!

Frequenties en uitzendgebied Kabelkrant Feel Good Radio en Feel Good TV
De kabelkrant van Feel Good Radio is te ontvangen op alle tv’s in de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

TV Zenders
Ziggo kanaal 43
KPN kanaal 1020
Odido kanaal 742
SKP kanaal 65


Kijk hier online naar Feel Good TV