Feel Good TV voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp


Feel Good TV is het televisiekanaal voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp waar het nieuws 24 uur per dag terug te lezen is. Op gezette tijden zenden we nieuwsitems uit over de gemeente Pijnacker-Nootdorp die gemaakt worden door onze eigen redactie.

Het televisiekanaal wordt gedeeld met buurgemeente Rijswijk die ook uitzendt onder de naam Feel Good TV. Deze samenwerking resulteert in een gezamenlijke nieuwszender voor de regio op kanaal 43 van Ziggo en alle overige kabelnetaanbieders. Via SKP is de zender te bekijken via kanaal 65.

Jouw reportage op Feel Good TV
Organiseer je een evenement of heb je nieuws voor onze redactie waar onze cameramensen zeker bij moeten zijn? Neem dan contact met ons op door het contactformulier op de site in te vullen. We kunnen niets beloven, maar we proberen met onze passie voor het lokale nieuws op zoveel mogelijk evenementen en nieuwsmomenten te zijn zodat we dit kunnen delen met de inwoners van Pijnacker-Nootdorp. Op deze manier maken we samen het grootste nieuwsplatform voor Pijnacker-Nootdorp nog groter.

Frequenties en uitzendgebied Feel Good TV
Feel Good TV is via Ziggo te ontvangen in de regio Haaglanden in Rijswijk, Nootdorp, Den Haag, Zoetermeer, Delft, Leidschendam-Voorburg en Wassenaar in 250.000 huishoudens.

Kijk hier online naar Feel Good TV voor de gemeente Rijswijk