Feel Good Radio
De omroep voor Pijnacker-Nootdorp is sinds 2014 actief onder de naam Feel Good Radio en geeft invulling aan de publieke taak om lokaal nieuws en informatie uit de gemeente te brengen. De zenders van de omroep is door de centrale ligging te ontvangen in de hele regio Haaglanden.

Het laatste nieuws en de beste classic hits
Naast het nieuws brengt Feel Good Radio een format met de meeste classic hits. De nadruk ligt op de jaren 70, 80 en 90, maar de jaren 60 en zeroes worden zeker niet overgeslagen.

Nieuwsplatform
Onze professionele nieuwsredactie is dag en nacht actief om het laatste nieuws uit de regio als eerste te brengen. Niet voor niets zijn we daardoor met bijna 4.000 dagelijkse volgers op Facebook uitgegroeid tot een serieuze speler in de regio. Ons nieuws heeft een regelmatig weekbereik van meer dan 200.000 unieke bezoekers.

Feel Good TV
Op televisie zendt de omroep een kabelkrant uit via Ziggo kanaal 43 en SKP kanaal 65. Op deze kabelkrant wordt dagelijks het laatste nieuws uit Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp en de regio geplaatst in tekst en foto. Op de achtergrond wordt de uitzending van Feel Good Radio uitgezonden.

Uitzendgebied
De uitzendingen van Feel Good TV en Haaglanden TV zijn te ontvangen in Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Den Haag, Delft, Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg en Wassenaar in ruim 200.000 huishoudens.