Jouw marketingcampagne optimaal online inzetten

Pijnacker-Nootdorp TV is onderdeel van Feel Good Radio en is het snelst groeiende nieuwsplatform van Pijnacker-Nootdorp. Maandelijks wordt Pijnacker-Nootdorp TV bezocht door meer dan 25.000 unieke bezoekers. Met dit groeiende lokale bereik zijn we de juiste partner voor marketingcampagnes. Er zijn verschillende advertentiemogelijkheden om jouw campagne tot een succes te maken. Door het complete aanbod via online, radio en televisie zijn we de unieke partner om mee samen te werken en jouw verhaal te vertellen.

Marketingcampagnes in de regio

Feel Good Radio is actief in verschillende gemeenten in de regio Haaglanden als streekomroep en nieuwsplatform. Door het bouwen van nieuwsplatforms die lokaal gericht zijn op een gemeente brengen we de inwoner dicht bij het nieuws. Dat is onze missie en succes. Dat succes delen we graag met jou! Wij zijn actief in de gemeenten Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Voorschoten, Wassenaar en Zoetermeer.

Vragen? Neem contact op met Pijnacker-Nootdorp TV via 070-2060500

Display advertising

Display advertising kan worden ingezet voor zowel branding, als voor het betalen van sales doelstellingen. Uiteraard bepalen wij samen met jou, je doelstellingen, ontwikkelen we je advertentie uiting en plannen we je campagne. Je ontvangt van ons een professionele rapportage, waarin we de resultaten van de campagne bespreken. Een paar voorbeelden van campagnes:

Online video op Pijnacker-Nootdorp TV

Video is hot! Met video maak je een krachtige indruk. De kijker beleeft je complete boodschap in beeld en geluid. Met videoadvertenties speel je eenvoudig in op de doelstellingen en wensen van je doelgroep.

En je kan met online video advertising extra bereik aan je mediacampagnes toevoegen.

Op Pijnacker-Nootdorp TV is het mogelijk om videocommercials van twintig tot dertig seconden maar liefst 50.000 keer te vertonen aan de bezoekers. De gemiddelde campagne duurt hierdoor iets langer dan een maand.

Advertorials

Een advertorial is een kruising tussen een advertentie en een inhoudelijk artikel. Een professionele journalist en fotograaf maken je artikel dat wordt geplaatst op Pijnacker-Nootdorp TV. Ook is het mogelijke een videoreportage of een video persbericht aan je advertorial toe te voegen.

Om advertorials extra onder de aandacht te brengen zetten we contentpromo’s in. Daarnaast geven wij je artikel een boost door inzet op onze social media kanalen en door een betaalde push op Facebook.

De boodschapper (Man/Vrouw 30+)

Ervaring leert dat vooral  Pijnacker-Nootdorpers van 30+ geïnteresseerd zijn in Pijnacker-Nootdorp TV. Zodra het nieuws harder wordt (calamiteiten), zien we dat het bereik van Pijnacker-Nootdorp TV verbreedt en enorm toeneemt.

Tijdens een grootst nieuwsmoment kunnen er zelfs wel driehonderd bezoekers per seconde online zijn.

Continu bereik

Pijnacker-Nootdorp TV heeft een groot bereik. Ons nieuws heeft een regelmatig weekbereik van meer dan 40.000 views. Dit is mede te danken aan de ambassadeurs uit Pijnacker-Nootdorp die ons in getallen van bijna 1.300 mensen iedere dag volgen.

Tijden veranderen

Steeds vaker gebruiken mensen online nieuwsplatforms en kijken uitgesteld naar video’s. Slechts vijftien procent van de jongeren komt nog maar in contact met een papieren medium en de komende jaren zal dit percentage over alle leeftijden afnemen.

Dagelijks kijkt de gemiddelde Nederlander al vier minuten op YouTube en zo’n negentien minuten op nieuwsplatforms en andere videoplatforms. Momenteel wordt al 26% van de dagelijkse leestijd in beslag genomen door het gebruik van een tablet, pc of smartphone. Vooral mannen van 40+ lezen momenteel digitale, nieuwssites en nieuwsapps. Van alle dagelijkse digitale lezers (in totaal twintig procent van de bevolking) is 31 procent tussen 35 en 49.

Prijslijst en bereikcijfers

Om compleet te informeren zijn de bereikcijfers en prijslijsten van Rijswijk TV op te vragen.
Vragen? Neem contact met ons op

Neem contact op met Pijnacker-Nootdorp TV
Postbus 500
2280 AM Pijnacker-Nootdorp
Tel.: 015-3010320

E-mail redactie: redactie@feelgoodradio.nl
E-mail media-adviseurs: reclame@feelgoodradio.nl