Feel Good Radio voor Pijnacker-Nootdorp

 

Stichting Omroep Pijnacker-Nootdorp
Stichting Omroep Pijnacker-Nootdorp is sinds 2002 actief als lokale omroep voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp en geeft invulling aan de publieke taak om lokaal nieuws en informatie uit de gemeente te brengen.

Nieuwsplatform
Onze professionele nieuwsredactie is dag en nacht actief om het laatste nieuws als eerste te brengen. Niet voor niets zijn we daardoor met bijna 1.300 dagelijkse volgers uitgegroeid tot een belangrijke online nieuwsvoorziener van Pijnacker-Nootdorp. Ons nieuws heeft een regelmatig weekbereik van meer dan 25.000 views.

Pijnacker-Nootdorp.tv
Pijnacker-Nootdorp.tv is het publieke nieuwsplatform van de gemeente Pijnacker-Nootdorp die in opdracht van Stichting Omroep Pijnacker-Nootdorp dagelijks nieuws en achtergronden brengt via de sociale platformen online en het digitale televisiekanaal in de regio Haaglanden.

Feel Good Radio
Feel Good radio is de radiozender voor Pijnacker-Nootdorp. Online en via de FM zender 105.6FM en 107.6FM hoor je ieder half uur lokaal nieuws. In de ochtend en avond brengt de zender iedere tien minuten nieuwsupdates uit Pijnacker-Nootdorp.

Naast het nieuws brengt de omroep een format van herkenbare liedjes en grote hits voor een brede doelgroep. De nadruk ligt op de jaren 70, 80 en 90, maar de jaren 60 en zeroes worden zeker niet overgeslagen.

Frequenties Radio & TV
Ether
: 105.6FM en 107.6FM
Kabel Digitaal Radio: ZIGGO 918 | KPN 840 | SKP 809
Kabel Digitaal TV: ZIGGO 43 & 44| KPN 1320 | SKP 65
Kabel Analoog: Pijnacker SKP 107.6FM