Wijkfeest in Koningshof op zaterdag 8 september

Dit jaar bestaat de Bewonersvereniging Koningshof  40 jaar en dat willen zij samen met u vieren. Een wijkfeest op zaterdag 8 september 2018. Het belooft een groot spektakel te worden!  Diverse spectaculaire, live muziek, vertier voor de kleintjes, een crea-markt en een rommelmarkt.  Ook vind je er horeca, voor een hapje en een drankje.

Het Baken

Het feest zal plaatsvinden op en rond het grasveld voor sporthal ‘Het Baken’. Om 15:00 uur zal het feest officieel geopend worden door  wethouder Peter Hennevanger .

Northeast Bound

Om 3 uur ’s middags trappen ze het wijkfeest af met een optreden van de vierkoppige band Northeast Bound uit Delft.  Northeast Bound begon als klein project van VAKDelft, maar is met de komst van zangeres Joëlle deze zomer gegroeid naar een nieuw niveau. Samen met drumster Ilja, gitarist Jiri en bassist Harold is er een jonge, diverse band ontstaan die zowel covers als eigen werk uitbrengt. Naast de wekelijkse LED sessions op hun Youtube-kanaal werkt de band momenteel ook aan hun eerste eigen EP.

TripleFun

Om kwart voor 4 speel TripleFun. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft TripleFun drie bandleden. Ze spelen akoestische pop en country en denk daarbij aan nummers van The Eagles, The Beatles, Racoon en Venice. Dat wordt volgens ons genieten!