Dansavond op vrijdag 12 oktober in het Parochiehuis

Wijkvereniging Pijnacker Noord

Na de zomer is het tijd voor wat gezellige ontspanning in Noord. Onze wijkvereniging Pijnacker Noord organiseert samen met Stumbling op vrijdagavond 12 oktober 2018 een knusse, beetje nostalgische dansavond in het Parochiehuis aan de Oostlaan. Het Jazz/dansorkest Stumbling, zorgt voor live dansmuziek. U kunt gezellig een dansje maken op vooral bekende deuntjes uit de jaren ‘30/’40. Voor veel bewoners roept dat misschien dierbare herinneringen op en voor anderen is het een mogelijkheid hun danslessen in praktijk te brengen.

Jazzorkest Stumbling

Het Jazzorkest Stumbling is in 2013 opgericht. De meeste orkestleden spelen of zingen ook al langere tijd bij andere muziekgezelschappen waaronder het Dansorkest De Stalen Band, het Delfts Dansorkest, Sax & Rhythm en de Harmonie Nootdorp. Het orkest staat voor een informele, gezellige sfeer, ze vinden het belangrijk om samen leuke muziek te maken en plezier te hebben.

Vanaf 10 september worden er al reclamekaartjes verspreid o.a. door de wijk. We hopen op veel animo. Zo vaak is er niet een mogelijkheid om nog eens gezellig te dansen. Wie van deze muziek houdt en wil luisteren is ook welkom.

De toegang voor leden van onze vereniging is gratis. Andere wijkbewoners kunnen ter plekke lid worden en betalen dan samen 7,50 i.p.v 10 euro. Ook andere liefhebbers zijn van harte welkom maar dan voor € 5,- per persoon.