Geweldige kindervoorstelling tijdens de Kinderboekenweek in CulturA & Zo

Op zaterdag 3 oktober is er om 10.30 uur een leuke kindervoorstelling in Theater CulturA & Zo in Nootdorp. Het is dan de kinderboekenweek en de welbekende Meneer B. reist dan door de regio met de voorstelling ‘Museum op z’n kop’.

Het Museum van de Vergeten Tijd

Wat mogen de kids verwachten? Een tipje van de sluier:  Meneer B. heeft ander werk! Hij mag de wacht houden bij de kostbare museumstukken in het Museum van de Vergeten Tijd. Vanavond is zijn eerste avond in de zaal met belangrijke voorwerpen uit de wereldgeschiedenis. Hij mag het Ei van Columbus bewaken, de Wijnkan van Odysseus, de Hoed van Buffalo Bill en de Hamer van Thor, om er maar een paar te noemen. Hij doet natuurlijk vreselijk zijn best !

Hilarisch

Als hij ontdekt dat één van de schilderijen aan de muur scheef is komen te hangen, probeert hij dit natuurlijk onmiddellijk op te lossen. Dat is het begin van een hilarisch avontuur vol met onverwachte wendingen, veel maffe momenten en muziek.

Om 14.00 uur staat meneer B met zijn voorstelling ook in Theater ’t Web in Bleiswijk. Beide zalen zijn coronaproof ingericht. Meer informatie vind je op: https://www.bibliotheekoostland.nl/