Werk aan de N470 tussen A13 en A12

Boskalis gaat tussen vrijdag 21 mei en maandag 19 juni 2021 op verschillende plekken op de N470 tussen de snelwegen A13 en de A12 werkzaamheden uitvoeren.

Werkzaamheden

Het asfalt wordt gerepareerd, er wordt een busbaan verwijderd en er wordt lichtgevende belijning aangebracht. Omwonenden kunnen de werkzaamheden horen. De aannemer vraagt hiervoor begrip en doet zijn best om hinder te voorkomen of zoveel mogelijk te beperken.

Meer verkeersdruk

De N470 is een belangrijke verbindingsweg tussen de A4, A13 en A12. Het verkeer is hier de laatste jaren drukker geworden, onder meer door de verlenging van de A4 naar Schiedam. Ook door de ontwikkelingen rondom Delft en de bouw van nieuwe woonwijken in Pijnacker en Berkel en Rodenrijs is de verkeersdrukte toegenomen. Daarom zijn maatregelen genomen om de doorstroom van de N470 te verbeteren.

Wil je op de hoogte blijven van alle afsluitingen? Download dan de BouwApp. Naast de afsluitingen vind je hier ook meer informatie over het project, de werkzaamheden en omleidingen. Meer informatie staat op: http://www.n470geeftenergie.nl

Vragen?

Heb je meer vragen, dan kun je contact opnemen met de omgevingsmanager van Boskalis via de BouwApp of via: OmgevingN470@boskalis.com