Beeldenexpositie Emmapark geopend door burgemeester Francisca Ravestein

Woensdag 15 september is de beeldenexpositie in het Emmapark geopend door burgemeester Francisca Ravestein. Het idee achter de expositie is om het publiek in een zomerse setting te laten genieten van kunst in de openbare ruimte, gekoppeld aan een thema dat verband houdt met de actualiteit en De Verbeelding.

Expositie Hernieuwd Ontmoeten
Tot en met zondag 3 oktober 2021 is de expositie te zien van tien verschillende kunstwerken achter het appartementencomplex Emmahof. Het thema is ‘Hernieuwd ontmoeten’. Alle kunstwerken zijn gemaakt door kunstenaars uit de gemeente zelf.

Verbeeldingsweekend
Ook het Verbeeldingsweekend komt eraan, dit is van vrijdagavond 24 september tot en met zondag 26 september. Tijdens dit weekend staan ruim 70 beeldend kunstenaars klaar om hun werk op ongeveer 30 verschillende locaties in de verschillende kernen van onze gemeente aan je te tonen.

Peter Faber
Ook aan de kinderen is gedacht. Voor hen is er een leuke Kindervoorstelling, verzorgd door Peter Faber. Wil je meer weten over de beelden of over De Verbeelding, neem dan een kijkje op de website van De Verbeelding, http://www.deverbeelding.nu