Veiligheidsdag politie Pijnacker-Nootdorp

Nadat corona vorig jaar de plannen in de war schopte organiseert de politie Pijnacker-Nootdorp weer een Veiligheidsdag. Je bent van harte welkom op zaterdag 25 september tussen 10.00-16.00 uur om een kijkje te nemen op het politiebureau van Pijnacker-Nootdorp.

Hulp
Dankzij de hulp van vele vrijwilligers en een groep studenten van MBO Rijnland Orde & Veiligheid kan dit evenement, zonder dat het te veel schaarse politiecapaciteit kost, toch doorgaan. Ook de gemeente Pijnacker-Nootdorp is een grote steun in het mogelijk maken van deze dag.

Crashtender
Er is ook dit jaar een grote diversiteit aan organisaties aanwezig. Zo zullen er diverse voertuigen aanwezig zijn, waaronder een waterwerper van de Mobiele Eenheid en een crashtender van de brandweer van de Koninklijke Luchtmacht, die van binnen en buiten bekeken mogen worden.

Politiehonden
Verder zullen er door de dag heen diverse demonstraties gegeven worden, waaronder één van politiehonden. De dag wordt afgesloten door een optreden van het defensieorkest Fanfare Bereden Wapens. Laat je verrassen!

Kinderen voorop
De dag is vooral voor de jeugd een leuke ervaring. Daarom willen wij de jongeren zoveel mogelijk de gelegenheid geven de open dag te bezoeken. Het vriendelijke verzoek is daarom zoveel mogelijk met 1 ouder / begeleider naar het evenement te komen. Er is 1 centrale toegang waar u zich kan melden. Hier word je ontvangen en worden de regels voor het bezoek uitgelegd.

Toegang
Om toegang tot het terrein te krijgen gelden de voorwaarden voor evenementen die vanaf maandag 20 september van toepassing zullen zijn: Vanaf 13 jaar een geldig Coronatoegangsbewijs op je telefoon (zie: http://www.rijksoverheid.nl/coronatoegangsbewijs met daarbij een geldig legitimatiebewijs.

Bereikbaarheid
De dag wordt gehouden rondom ons politiebureau aan de Nootdorpseweg in Pijnacker. Kom zoveel mogelijk lopend, met de fiets of met het openbaar vervoer. Is het noodzakelijk dat je met de auto komt? Parkeren kan eventueel op de parkeerterreinen in de omgeving.