Kerstpakketten van lokale ondernemers

Gemeente Pijnacker-Nootdorp en verschillende grote werkgevers in de gemeente kiezen dit jaar opnieuw voor Lokaal Kerstpakket. Op die manier worden honderden kerstpakketten lokaal besteed en wordt hiermee de lokale economie versterkt.

In een online kerstshop met meer dan 350 producten en goede doelen van ongeveer 40 lokale winkeliers is er ruim voldoende keus voor iedereen.

Lokale winkeliers en ondernemers

Bedrijven in de gemeente Pijnacker-Nootdorp, die hun werknemers ook graag een persoonlijke en lokale kerstattentie willen bieden, kunnen nog aansluiten. Dit geldt ook voor lokale winkeliers en ondernemers die hun producten willen aanbieden in de online kerstshop. Meedoen aan Lokaal Kerstpakket toont loyaliteit aan de winkeliers, bespaart de werkgever veel tijd en levert bovendien tevreden werknemers op.

Zelf samenstellen

Een woordvoerder laten weten aan Pijnacker-Nootdorp TV dat werknemers zelf hun kerstpakket samenstellen. “We werken dit jaar voor het vierder jaar samen met de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Met een tegoed kan je bestellen bij bijvoorbeeld een fietsenwinkel, een lokale slagerij of bloemisterij”, zegt de woordvoerder van het bedrijf dat oorspronkelijk in Doetinchem is begonnen, maar nu door het hele land werkt.

De kerstshop is gevuld met honderden goede doelen, leuke cadeaus, activiteiten en cadeaukaarten van lokale ondernemers. Het aanbod wordt in de online kerstshop getoond met een foto, omschrijving en puntenprijs en via de filterfuncties kan je eenvoudig zoeken.

Meer weten? Bezoek http://www.lokaalkerstpakket.nl of bel 085 – 80 81 815.