1 oktober 2017, MudMakers 2017

TEAM4TALENT & LIONS BEWEGEN VOOR EEN ANDER

Op zondag 1 oktober 2017 is het weer zover. dan vindt de 4de editie plaats van de MudMakers dat sinds 2014 jaarlijks wordt georganiseerd.

MudMakers is hét ouder-kind moddersportevenement van Pijnacker-Nootdorp. Het idee achter MudMakers is om ouders en kinderen samen te laten bewegen. Een evenement dat staat voor plezier, teambuilding en veel modder. Offroad hardlopen met spectaculaire hindernissen waar iedereen zijn persoonlijke uitdaging in kon vinden. Een parcours met modderobstakels, hooibalen, monkey bar en uitdagende wateroversteken. Men hoeft geen getrainde sporter te zijn om te finishen. Deelnemers helpen elkaar en bovendien gaat het om de persoonlijke uitdaging.
De route begint en eindigt bij restaurant Buytenhout en loopt om en nabij de Dobbeplas en over het land van de Biesland Hoeve.

Het evenement is voor deelname volgeboekt, er hebben zich 1.500 deelnemers ingeschreven. Toch is het leuk om te komen kijken, zodat je volgend jaar bij op tijd inschrijven en wel met je kind kan deelnemen aan dit spektakel. Ook sfeer en de gelegenheid om vrienden en bekenden te kunnen aanmoedigen is voldoende reden om langs te komen op 1 oktober.