Charly Lownoise in Radiogasten op Feel Good Radio

Zaterdag 7 maart hebben Marc Jacobs en Paul Vleghaar, Ramon Rollfs of Roelofs als gast in het programma “Radiogasten” Ramon Rollfs of Roelofs, beter bekend als Charly Lownoise, is een Haagse jongen die in de jaren 80 en 90 zijn grote passie volgt: het mixen en produceren van muziek. Met zijn maatje Theo Nabuurs wordt hij in de jaren negentig wereldberoemd als Charly Lownoise & Mental Theo en scoorde in totaal 15 grote hits met o.a. ‘Stars’ en ‘Hardcore Feelings’
In vier jaar tijd scoren ze vijftien grote hits en treden ze zo’n 250 keer per jaar op. Maar wat gebeurt er als de artiest Charly Lownoise de mens Ramon Roelofs gaat overheersen? Welke wendingen neemt het leven van Ramon om Charly Lownoise weer in het gareel te krijgen?

De droom van Ramon is werkelijkheid geworden, maar Charly Lownoise wil meer, moet meer! Totdat het Ramon uiteindelijk teveel wordt. Een burn-out volgt…

Marc en Paul praten met Charly over succes, de tol die betaald is, passie, ontspanning, verlichting en de rol van muziek in zijn leven.

Heb je vragen voor Charly of Ramon dan kun je deze tijdens de uitzending stellen via de Facebook pagina van Feel Good Radio.

Zaterdag 7 maart vanaf 21:00 hoor je Radiogasten op Feel Good Radio, in de regio Pijnacker en Nootdorp op 105.2FM en 105.6FM en ook via de digitale kabel op kanaal 783.