Jubileumconcert Vrouwenkoor Sounds of Joy uit Nootdorp

Oproep oud-leden en belangstellenden
In 1995 is het vrouwenkoor Sounds of Joy gestart met zingen. Toen nog onder leiding van Annemarie Smith. In 1997 is de Vereniging Sounds of Joy opgericht. Sinds mei 2001 staat het koor onder leiding van dirigent David van de Braak en op dit moment telt het koor 26 leden. Iedere woensdagochtend repeteren zij in gebouw Nové in de Dorpsstraat en een aantal keren per jaar treden zij op in zorginstellingen en tijdens evenementen.

Op zondagmiddag 11 oktober 2015 viert het vrouwenkoor Sounds of Joy uit Nootdorp haar 20-jarig bestaan. Op die middag bieden zij oud-leden en belangstellenden een concert aan in het Parochiehuis op de Veenweg in Nootdorp. Uiteraard zingen zij zelf de sterren van de hemel maar ook zullen er gastoptredens zijn van Vocal Group Close2u. Ook zangeressen als Marieke Wapenaar en Atie de Koning en nog een aantal anderen geven acte de présence. In de pauze zijn er heerlijke hapjes en drankjes die wij u voor een heel klein bedrag aanbieden.

De toegang is gratis maar wij vragen van u op deze middag een vrijwillige donatie om de kosten wat te verlichten. Gezien het feit dat het aantal plaatsen beperkt is zouden wij het op prijs stellen als u vooraf uw aanwezigheid kenbaar maakt. Het concert zal om 14.00 uur starten en duurt zo’n 2 uur. Uiteraard is iedereen welkom maar wij zijn met name op zoek naar oud-leden want hun aanwezigheid zal deze middag nog meer kleur geven.

Komt allen en vier met ons dit bijzondere jubileum. We gaan er een hele fijne middag van maken. Zingen maakt blij!

Komt u ook? Laat het ons weten via info@soundsofjoy.nl

Meer over dit concert op deze pagina van onze website
http://www.soundsofjoy.nl/laatste-nieuws/