Bedenk een leuke nieuwe naam voor de huiskamer van de buurt

Bibliotheek Pijnacker en sociaal cultureel centrum SCC worden een! Een gebouw voor lezen, leren, informeren en ontmoeten. Dit alles in een gezellige, uitnodigende en inspirerende omgeving en met een lekkere kop koffie erbij. Het wordt een gebouw van iedereen: samen met de gebruikers en huurders van het pand, met sponsoren uit het bedrijfsleven maar vooral samen met de bewoners uit de wijk.

Het opknappen van het pand van de bibliotheek aan de Julianalaan 47 is een meerjarenplan. Wel worden nu al voorbereidingen getroffen en investeert de gemeente in een nieuw dak en in het vervangen van de kozijnen. Op 31 december draagt de gemeente het pand over aan de bibliotheek. Begin januari wordt hier een officieel tintje aan gegeven en willen wij dit vieren met de onthulling van de naam.

Daarbij krijgt de winnaar een jaarabonnement op de bibliotheek of een abonnement op de kunstuitleen ter waarde van €54,00. Sluitingsdatum van de wedstrijd is 30 november 2015. Ideeën kunnen gestuurd worden naar verhuur@bibliotheekoostland.nl of ingeleverd worden in de bibliotheek, Julianalaan 47