Mr. Cey signeert eerste boek ‘Hero en de draak’

Op 17 oktober was het feest bij Pera & Pasha, dé handwerkwinkel van Pijnacker-Nootdorp.Mr. Cey lanceerde om 12.00 uur zijn eerste verhalenboek met haakpatronen ‘Hero en de draak’ in de winkel aan het Emmapark.
Alle figuren heeft hij zelf ontworpen en gehaakt en daarna duidelijke beschrijvingen gemaakt voor de patronen in dit bijzondere boek.
Mede-eigenaar Oscar de Bruin raakte na de eerste drie ontworpen figuren geïnspireerd en heeft er een verhaal bij gemaakt waarin alle figuren van ‘Hero en de draak’ een avontuur beleven.
Leuk voor de kinderen om het verhaal na te kunnen spelen wanneer zij alle gehaakte figuren hebben gekregen van een ijverige handwerk(st)er.

Al ruim voor 12.00 uur was het aardig druk in de winkel. Voor de 50 eerste kopers was er een speciale Goodiebag met een paar leuke verrassingen gereserveerd. Een goede reden om er op tijd bij te zijn.
Mr. Cey zat al klaar aan een tafeltje waar de kopers hun gekochte boek tot 16.00 uur konden laten signeren. Cey schreef er ook nog een persoonlijk wens bij die ieder boek hiermee uniek maakt.
Die dag werden er in de winkel rond de 350 boekjes van Hero en de draak verkocht en gesigneerd.