Ondernemers van Pijnacker-Nootdorp versterken netwerk

Een nieuw initiatief is Open Coffee Pijnacker – Nootdorp. “Ons doel is om ondernemend Pijnacker – Nootdorp en omgeving met elkaar kennis te laten maken. Tijdens deze bijeenkomsten kunt u natuurlijk uw netwerk van ondernemers uitbreiden” zegt Jeroen de Harder.De volgende bijeenkomst is op vrijdag 27 november van 10.00 tot 12.00 uur gehouden bij Café-Restaurant ’tante Boefie’, Oostlaan 15 in Pijnacker.
De opzet van onze Open Coffee is simpel en duidelijk: Iedereen is welkom, van Ondernemer en ZZP’er tot iemand die zich oriënteert om een bedrijf op te starten of een medewerker die graag contacten met andere bedrijven wil leggen. De toegang is gratis en alleen de consumpties moet u zelf (met Open Coffee korting) afrekenen. Op deze manier kunt u uw netwerk in uw eigen woonplaats versterken, uitbreiden en mogelijk zelfs gaan samenwerken aan diverse mooie projecten!

Open Coffee is van, voor en door ondernemers, zonder uw komst is er immers geen Open Coffee. De opzet is dus eenvoudig, iedereen is welkom!
Kom gerust eens langs, de eerstvolgende donderdag 29 oktober bij restaurant Buytenhout aan de Oudeweg 100 in Nootdorp (direct aan de Dobbeplas).
Je bent van harte welkom van 10 tot 12 uur.

De volgende bijeenkomst is op vrijdag 27 november van 10.00 tot 12.00 uur gehouden bij Café-Restaurant ’tante Boefie’, Oostlaan 15 in Pijnacker.

Kijk voor meer info: http://opencoffeepijnacker-nootdorp.weebly.com/