Eerste Beursvloer Pijnacker-Nootdorp groot succes

Dinsdag 27 oktober werd de eerste editie van de Beursvloer Pijnacker-Nootdorp gehouden in Brasserie De Brede Hoek in Nootdorp.
De maatschappelijke Beursvloer is een initiatief van de Pijnacker-Nootdorpse Uitdaging onder leiding van Birgit Snelleman. Onder het motto ‘Geen Contract, maar contact’ biedt de Beursvloer aan verenigingen, stichtingen en Scholen jaarlijks de gelegenheid om in contact te komen met lokale bedrijven om kennis te delen. Dinsdag 27 oktober werd de eerste editie van de Beursvloer Pijnacker-Nootdorp gehouden in Brasserie De Brede Hoek in Nootdorp.

De maatschappelijke Beursvloer is een initiatief van de Pijnacker-Nootdorpse Uitdaging onder leiding van Birgit Snelleman.

Onder het motto ‘Geen Contract, maar contact’ biedt de Beursvloer aan verenigingen, stichtingen en scholen jaarlijks de gelegenheid om in contact te komen met lokale bedrijven om kennis te delen en om ondersteuning te vinden.

De Beursvloer werd gepresenteerd door Manuela Bijl. De brasserie was volledig gevuld met mensen die met elkaar in gesprek gingen en soms op verrassende wijze een match werden. Iedere match diende ingevuld te worden op een formulier. Deze werd vervolgens goedgekeurd door een Notaris van Caminada Notarissen.

Wethouder Bernard Minderhoud was ook aanwezig en opende Beursvoer officieel met het slaan van de gong.

Birgit Snelleman, organisator van de Beursvloer is in haar nopjes als we haar vragen of ze tevreden is: ‘Ik denk dat ik vanavond bij het bekijken van alle matches pas ga realiseren wat een groot succes we vandaag geboekt hebben’

Het was een drukbezochte dag met een goede sfeer en veel matches. De aanwezigen kregen 75 minuten de tijd om te matchen. De laatste match werd gelegd tussen Stichting Jeugd en Jongerenwerk en Feel Good Radio. De notaris sloot de Beursvloer daarmee af met 156 matches.

Monique van der Scheer van Stichting Vrienden van Zorgboerderijen Buitengewoon is positief verrast door de beursvloer. ‘Ik had me vooraf ingelezen in de bedrijven waarmee we in contact wilden komen. Toch kwamen we tijdens de Beursvloer mensen tegen die onverwacht een bijzondere match bleken te zijn met ons.’

Volgend jaar komt er zeker een vervolg op deze Beursvloer. ‘Er is zelfs al een mooie lokatie aangeboden voor de volgende editie’, aldus Birgit Snelleman.

Feel Good Radio zal later ook een videoreportage delen over de Beursvloer.

Bekijk hier de foto’s van de beursvloer 2015