80 deelnemers aan eerste Beursvloer Pijnacker-Nootdorp

In de liefde is het heel gewoon. Als je niet kan vinden wat je zoekt, schakel je hulp in. Bijvoorbeeld van een website die je helpt aan een ‘match’. En dat kan dus ook in het bedrijfsleven. Op de Beursvloer Pijnacker-Nootdorp kwamen dinsdagavond veertig bedrijven en veertig maatschappelijke organisaties bij elkaar op zoek naar een ‘match’. De bedoeling van de avond was om te bekijken wat de partijen elkaar te bieden hebben om vervolgens tot een ‘match’ te komen. De organisaties hebben projecten in de aanbieding waarbij zij steun nodig hebben in de vorm van mankracht, expertise, materiaal of logistiek. De bedrijven kijken, in ruil voor naamsbekendheid en positieve reclame, waar zij een bijdrage kunnen leveren.
Gedurende de avond was het aantal matches te volgen op grote schermen, in de sfeer van een echte beursvloer. Het doel was om tot honderd matches te komen. Uiteindelijk stopte de teller bij 156 officiële matches. ‘Een fantastische score’, aldus de organisatie. ‘En er komen ongetwijfeld nog meer onofficiële matches bij.’
Prijs
Er werd ook nog een prijs uitgereikt voor de ‘Beste Match’. Dat was die tussen culturele stichting De Verbeelding en drukkerij Impressed. In ruil voor het drukken van promotiemateriaal van een evenement van De Verbeelding brengen medewerkers van de stichting promotiemateriaal van Impressed van deur tot deur.

Een volgende Beursvloer staat al in de agenda, over precies een jaar.