Internetcursus Digisterker, werken met de overheid

Op vrijdag 6 november van 09:30 tot 11:30 organiseert de bibliotheek in het Huis van Rie in Nootdorp de cursus Digisterker. Hierin leert u werken met de elektronische overheid. De bibliotheek biedt in samenwerking met de gemeente Pijnacker-Nootdorp in alle kernen de cursus Digisterker aan. Voor informatie en aanmelden d.hazekamp@bibliotheekoostland.nl en bij de informatiemedewerkers in de bibliotheek in alle vestigingen. Leren werken met de elektronische overheid. De overheid gaat digitaal. U ook? Aanvragen van huurtoeslag, het zoeken van werk, het doorgeven van
een verhuizing, informatie over de opbouw van uw AOW, gebruik
van uw DigiD etc. Vindt u het moeilijk om met de websites van
de overheid te werken?

De bibliotheek biedt de beginnerscursus Leren Werken met de overheid. De cursus is voor mensen die al een beetje met internet kunnen omgaan. De cursus van 4 lessen van 2 uur kost € 10,00.
Vanaf 2017 verwacht de overheid dat iedereen de zaken digitaal regelt. Veel mensen vinden dit moeilijk. Met de cursus Digisterker leert u werken met de elektronische overheid. De bibliotheek biedt in samenwerking met de gemeente Pijnacker-Nootdorp in alle kernen de cursus Digisterker aan. Deze cursus wordt gegeven door speciaal hiervoor opgeleide docenten van SeniorWeb.

De cursussen vinden plaats op:.
Vrijdag 6, 13, 20 en 27 november van 09.30 – 11.30 uur in Het Huis van Rie in Nootdorp.
Voor informatie en aanmelden: Désirée Hazekamp d.hazekamp@bibliotheekoostland.nl en bij de informatiemedewerkers in de bibliotheek in alle vestigingen.