Nick en Simon bezorgen Delfgauwse Mandy 60.000 euro

Vrijdag won de 21-jarige Mandy Rodenburg uit Delfgauw €60.000,- tijdens de stoelendans-finale van Sky Radio’s 60 Dagen Superprijzen-actie. Mandy Rodenburg: ”Ik heb er gewoon geen woorden voor. Ik had het gehoopt, maar echt nooit gedacht. Ik besef het gewoon nog steeds niet!” Met hun live muziek begeleidden Nick en Simon de zenuwslopende wedstrijd van het non-stop radiostation waarin 60 finalisten alles op alles zette voor de hoofdprijs. Quinty Trustfull presenteerde de finale in Spant! in Bussum terwijl oud-scheidsrechter Dick Jol controleerde of het spel eerlijk verliep. De Delfgauwse veroverde de allerlaatste stoel en ging naar huis met het enorme geldbedrag.
Nick: ”Wat een bizar optreden was dit, het was nog echt spannend ook.”
Simon: ”Vanaf het podium hadden we perfect uitzicht op de vloer met al die mensen en al die stoelen. De finalisten gooiden alles in de strijd om te winnen en dat leidde natuurlijk tot hilarische situaties.”

De afgelopen twee maanden maakten luisteraars iedere dag kans op een dagprijs tijdens Sky Radio’s 60 Dagen Superprijzen-actie. De 60 dag-winnaars plaatsten zich automatisch voor de grote stoelendans-finale, waar zij kans maakten op de absolute hoofdprijs van €60.000,-.