WVHEDW in slotfase onderuit tegen Nootdorp

Nootdorp heeft zaterdag in de zaterdag eerste klasse B gewonnen WVHEDW. De Amsterdammers stonden in de rust nog met 1-0 voor, maar moesten uiteindelijk toch zijn meerdere erkennen in de nummer drie van de ranglijst: 1-2. WVHEDW begon in eigen huis goed aan de wedstrijd tegen het hoog geklasseerde Nootdorp. De thuisploeg zette goed druk, was fel in de duels en liet bij vlagen prima voetbal zien op het lastig bespeelbare veld. WV-HEDW zette de bezoekers onder druk en dit leverde in de achttiende minuut de voorsprong op van 1-0.
Na de rust kwam Nootdorp beter in de wedstrijd en liet zij zien waarom de ploeg zo hoog op de ranglijst staat. Het zette WV-HEDW onder druk en het spel bevond zich vooral op de helft van de thuisploeg. Dit zorgde vijf minuten na rust in de gelijkmaker. Na deze goal ging het gelijk op . Vijf minuten later zette Nootdorp aan en schoten de bal diagonaal binnen. Een overwinning voor Nootdorp.