Rabobank RunBikeRun weer groot modderfeest

Hendrik Venema uit Nijmegen won zondag 15/11 de 26e Rabobank RunBikeRun van Pijnacker. Bij de dames was Alieke Hoogenboom als eerste klaar met de 5 km. hardlopen, 20 km. mountainbiken plus nog eens 2,5 km hardlopen. En dat alles grotendeels in de modder. Storm, flink wat regen de nacht voor de race zorgen voor een zwaar parcours. Maar daar rekenen de deelnemers op. Hendrik Venema uit Nijmegen won zondag 15/11 de 26e Rabobank RunBikeRun van Pijnacker. Bij de dames was Alieke Hoogenboom als eerste klaar met de 5 km. hardlopen, 20 km. mountainbiken plus nog eens 2,5 km hardlopen. En dat alles grotendeels in de modder. Storm, flink wat regen de nacht voor de race zorgen voor een zwaar parcours. Maar daar rekenen de deelnemers op.
Bij de Duo’s (een fietser plus een loper) liet Dylan van Baarle zien dat hij niet alleen ín de Tour de France op dunne bandjes zijn mannetje staat, maar ook op de mountain bike aardig uit de voeten kan. Met loper Marijn Abbenhuis was hij het snelste Duo.
Maar ook lokale liefhebbers deden mee aan dit modderfeestje. Burgemeester Ravestein loste om half elf het startschot voor ruim 300 sporters verdeeld over wedstrijdatleten, recreanten en Duo’s.

De deelnemers kijken niet op een spatje modder. Na de wedstrijd moeten niet alleen de fietsen worden afgespoten maar ook de sporters.