BAZAAR brengt 10.000 euro op

De bazaar voor de Dorpskerk In Nootdorp, gehouden op 7 november, heeft het prachtige bedrag van 10.000 euro opgebracht! De Dorpskerk, het gezicht van de Nootdorp, is aan een facelift toe en moet nodig gerenoveerd worden.Er was nog een financieel gat van 100.000 euro te dichten. Om het gebouw te kunnen behouden, werd onder andere de bazaar georganiseerd. Met de opbrengst van de bazaar en ook die van de actie ‘Draag je steentje bij!’ en van de in december nog te houden boekenmarkt denken ze rond de 30.000 euro bij elkaar te brengen.
Wij bedanken alle bezoekers van de bazaar voor hun komst. We bedanken ook alle sponsoren (plaatselijke winkeliers en bedrijven) voor hun fantastische bijdrage in de vorm van donaties en prijzen. En we danken de enorme groep vrijwilligers (ca 65 mensen) die deze fantastische dag mogelijk hebben gemaakt, en een fantastisch resultaat hebben behaald.

U hebt het al gezien: er is meer geld nodig dan tot nu is binnen gekomen, willen we de restauratie kunnen bekostigen. In de nabije toekomst zullen daarom nog meer acties worden georganiseerd. Een van de activiteiten is de al genoemde boekenbeurs in kerkelijk centrum NOVE , op zaterdag 19 december. Ook zijn er plannen voor een benefietconcert in 2016. De actie ‘Draag je steentje bij!’ loopt gewoon door. De toren van de Dorpskerk bevat ongeveer 25.000 stenen, en u kunt één of meer stenen sponsoren voor een bedrag van € 2,- per steen. U kunt uw bijdrage overmaken op NL43RABO 0347100589 tnv Protestantse Gemeente Nootdorp Ypenburg. We hopen dat nog veel mensen aan deze actie mee gaan doen!

De renovatie zal, als er voldoende financiele middelen bijeen zijn gebracht, in het najaar van 2016 van start gaan. Dit karakteristieke gebouw, zo beeldbepalend in Nootdorp, mag niet verloren