Veel nieuws bij nieuwjaarsreceptie Oliveo Voetbal

Oliveo hield afgelopen zondag de nieuwjaarsreceptie. Nadat het G-team de oliebollen-wedstrijd, dit maal tegen een selectie van de Oliveo-zaalteams, met 6-3 won, was het aan voorzitters Ruud Schalkwijk en John Weijgertse om de aanwezigen toe te spreken. Oliveo heeft op voetbaltechnisch gebied een redelijk jaar 2014 achter de rug. Het eerste elftal draait goed mee in de derde klasse, en speelt met zelf opgeleide jeugdspelers leuk voetbal. Voldoende reden voor continuïteit in de vorm van het verlengen van de contracten met hoofdtrainer Martin de Mooij en technisch coördinator Gerard Gronsveld. Ook de andere selectietrainers, Peter Paanakker en Marcel van Rest, zijn volgend seizoen werkzaam bij Oliveo, evenals verzorgster Babette van ’t Hart.
De aanwezigen werden vervolgens uitgebreid geïnformeerd over de plannen om de kantine te moderniseren. Er is een mooi ontwerp dat visueel werd gepresenteerd, en dat in fases ook daadwerkelijk moet worden gerealiseerd. Via diverse acties, onder andere een Lego plan, zal worden gewerkt aan het invullen van de financiële randvoorwaarden.

Ieder jaar wordt aan een Oliveaan die zich als vrijwilliger langere tijd heeft ingezet voor de club de Kauffmantrofee uitgereikt. Dit jaar was de ontvanger van de trofee mister zaalvoetbal bij Oliveo, Gerard van Winden. Hij kreeg de prijs overhandigd door de winnaars van vorig jaar, Harrie en Mia van Marrewijk.

Daarna bleef het nog wel een poosje gezellig, met onder andere hapjes gebaseerd op het principe van de gezonde kantine. Want ook Oliveo heeft zich inmiddels aangesloten bij deze door Wilfred Genee geïntroduceerde beweging.